Bestilling på telefon 51 80 40 36 eller mail kamilleblomster@live.dk

Jeg hedder Britta Plesner Lynge og har blomsterværkstedet "Kamille Blomster". Værkstedet ligger hjemme på vores hyggelige landejendom i landsbyen Haldum.

 

Konceptet er baseret på, at der kun er mig til at udføre alle opgaver. Når du bestiller dine blomster i forvejen, så de er færdige, når du kommer efter dem. Jeg køber kun de blomster hjem, som der er bestillinger til. I løbet af "åbningstiden" er jeg også ude at handle ind samt leverer blomster. Derfor er det en bedst, lige at fortælle mig, at du er på vej - så er du sikker på at træffe mig hjemme :)

Jeg er uddannet blomsterdekoratør og har mange års erfaring. Jeg laver både traditionel og anderledes binderi. Jeg opdaterer mig hele tiden gennem kurser, studiekredse, demonstrationer mm.

Ring gerne, - sammen finder vi den helt rigtige blomsterløsning til dig.

  

 

Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom!
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Vi anbefaler